• Øster Snede Skole
    Søren Vig den 15-06-2015
    Skolens hjemmeside er under ombygning. Se evt mere fra skolens hverdag på facebook.com/ostersnedeskole
    Søren Vig den 07-04-2015
    ”Byrådet har ved budgetforliget prioriteret, at der skulle afsættes midler til at forebygge skilsmisser/samlivsbrud, idet mange børn har problemer  pga. utrygge rammer.

Det er mundet ud i en politisk beslutning om, at vi nu kan  tilbyde et  forebyggende kursus til  forældre med  børn mellem 0 og 18 år,  og mulighed for parterapi ved 5 gratis samtaler hos en psykolog eller certificeret terapeut .
    Søren Vig den 12-03-2015
    Hedensted kommune har netop lagt en ny politik for sprog og læsning på deres hjemmeside. Den indeholder rigtigt mange gode ting til både fagfolk og forældre, så brug lidt tid på at se, hvordan I kan understøtte jeres barns læring.
  • 31-08-2015
    Skolens Fødselsdag · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A