• Øster Snede Skole
    Søren Vig den 26-06-2015
    Til jeres orientering har vi fået ansat to nye lærere til det kommende skoleår
    Det er Anne Ringgaard, der primært skal være i kommende 6.kl, og Julie Høiris Pedersen, der primært skal være i kommende 3. og 2. kl.
    Vi arbejder på, at I kan se elevernes skema på intra sidst i uge 27.
    God sommerferie og tak for samarbejdet
    VH Søren
    Søren Vig den 15-06-2015
    Skolens hjemmeside er under ombygning. Se evt mere fra skolens hverdag på facebook.com/ostersnedeskole
    Søren Vig den 07-04-2015
    ”Byrådet har ved budgetforliget prioriteret, at der skulle afsættes midler til at forebygge skilsmisser/samlivsbrud, idet mange børn har problemer  pga. utrygge rammer.

Det er mundet ud i en politisk beslutning om, at vi nu kan  tilbyde et  forebyggende kursus til  forældre med  børn mellem 0 og 18 år,  og mulighed for parterapi ved 5 gratis samtaler hos en psykolog eller certificeret terapeut .